Aankomende weken en maanden meer GTA Online updates

  Na eerder deze week al 15 stuntraces te hebben toegevoegd, kunnen gamers in de aankomende weken en maanden nog meer GTA Online updates verwachten. Dat meldt Rockstar vandaag.

  Zo komt er deze maand nog een GTA Online update uit waarin opnieuw nieuwe races worden toegevoegd. Deze zijn specifiek ontwikkeld om de uitzonderlijke mogelijkheden van de GTA wagens te benutten. Zoals bijvoorbeeld de Rocket Voltic, de Ruiner 2000 en de Blazer Aqua.

  Nieuwe gamemodes GTA Online updates

  In de loop van de lente worden ook nieuwe adversarymodes toegevoegd en kunnen spelers beschikken over een splinternieuwe Progen GP1. Ook worden oude bekende auto's als de Turismo Classic en de Infernus Classic toegevoegd. Die twee kwamen voor het laatst voor in GTA 3.

  Ook voor de zomer staan de nodige updates te wachten. Zo kunnen gamers bewapende auto's verwachten en die gebruiken in nieuwe missies. Zo zul je de illegale wapenhandel moeten overheersen en moeten strijden om de laatste militaire technologische snufjes te bemachtigen.

  Naast de aankondiging van de GTA Online updates meldt Rockstar ook dat gamers nog maar vijf dagen de tijd hebben om hun karakters van de oude consoles naar de PS4, Xbox One en de PC te upgraden.

  GTA Online is een onderdeel van GTA V. Die game kwam in 2013 uit voor Xbox 360 en de PS3. In de jaren daarna verscheen de game ook op Xbox One, PS4 en de PC.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.