Aankomende Stardew Valley Update bevat nieuwe decoraties

  Er is een nieuwe Stardew Valley update op komst. Deze voegt veel nieuwe dingen toe. Zo komen er nieuwe decoratie spulletjes die je boerderij unieker maken.

  Nu zijn die decoraties niet de enige nieuwigheden die met de update meegaan. Zo heeft ConcernedApe, de ontwikkelaar van de game, meer content aangekondigd. Zo komt er een nieuw Town Event, kunnen we houten borden op items plaatsen, winterse decoratie, meer NPC Event en kun je je beroep opnieuw uitkiezen. Wat dit allemaal concreet inhoudt is niet bekend, maar dat wordt in de loop der tijd naar buiten gebracht.

  Stardew Valley update gelijktijdig met multiplayer update

  Wanneer de update precies uitkomt is nog niet bekend. Wel zal dit gelijktijdig zijn met de multiplayer update, die aan het begin van volgend jaar verschijnt. Ook van die is er nog geen precieze datum bekend.

  Stardew Valley draait om het bouwen van je en onderhouden van je eigen boerderij. De game kwam vorig jaar uit voor onder meer de PlayStation 4, Xbox One en PC. Afgelopen oktober kwam de game ook naar de Nintendo Switch. In onze review gaven we het een 9.

  Stardew Valley

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.