Aankomende Sea of Thieves updates moet serverproblemen verhelpen

  Ontwikkelaar Rare heeft laten weten op de hoogte te zijn van alle problemen die spelers ondervonden tijdens de launch van het spel Sea of Thieves. In de toekomst worden en meer Sea of Thieves updates uitgebracht om deze problemen te verhelpen.

  In een bericht op de blog van Sea of Thieves worden verschillende problemen benoemd met de voortgang van een oplossing. Zo hebben spelers moeite met inloggen tijdens de “piektijden” van het spel. Dit is volgens Rare vaak tussen tien uur in de ochtend en drie uur in de middag. Momenteel wordt er gewerkt aan een oplossing voor dit probleem, het advies voor spelers is om tijdens matchmaking bij een bestaande ploeg te voegen aangezien zij al en lopende sessie hebben.

  Veel problemen opgelost in aankomende Sea of Thieves update

  Er zijn ook problemen die worden opgelost wanneer spelers de volgende update downloaden. Spelers zullen dan geen problemen meer ervaren met missende wapens en items, prestatieproblemen op Xbox One en spelers die geen entitlements ontvangen zoals het Black Dog Pack.

  Waar momenteel nog aan gewerkt wordt is de beloningen die spelers krijgen. Het probleem is dat beloningen zoals goud en reputatie kunnen worden vertraagd. Op een gegeven moment zullen deze wel doorkomen aangezien deze in de rij staan bij een service van Rare. Er wordt zo snel mogelijk een oplossing bedacht, dit probleem heeft een van de grootste prioriteiten bij Rare.

  Sea of Thieves is beschikbaar voor de PC en Xbox One.

  Sea of Thieves

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.