Fortitude_Fqrbes is een Fortnite speler die video's op YouTube plaatst. Samen met zijn ploeggenoten Nexjs, tactic en TTV_NadeXC verbrak hij het record voor de console. Dit kwam niet geheel onverwacht.

Momenteel is het de uitdaging om zoveel mogelijk eliminaties te verzamelen. Dit zorgde ervoor dat het wereldrecord drie keer op een rij werd verbroken in 24 uur.

Het team

Het was zowat onmogelijk voor Fortitude_Fqrbes om in zijn eentje 61 eliminaties te verzamelen. Vandaar dat hij zijn teamgenoten vroeg. De 61 kills zijn dus opgesplitst tussen de vier:

Fortitude_Fqrbes - 25 eliminaties
Nexjs - 18 eliminaties
tactjc - 10 eliminaties
TTV_NadeXC - 8 eliminaties

Een maand geleden begon seizoen 6 van Fortnite. Hiermee kwamen ook de nieuwe challenges. Om de uitdaging te halen werkte het team echt samen. Dit werd uiteindelijk beloond toen de spelers zagen dat ze het record verbroken hadden.

Fortnite record PC

Op dezelfde dag dat Fqrbes het record voor console verbrak, haalde een andere Fortnite speler (Lachlan) 59 kills op de PC. Hij tikte het record aan, maar ging er niet overheen.

Er zijn meer records die verbroken kunnen worden. Voor bijvoorbeeld het spelen op een mobiel en de manier waarop je iemand kunt doden. Wie weet welk record de volgende is die verbroken wordt.