Zeven jaar geleden vertelde Steve Jobs aan Walter Isaacson, de huidige directeur van Apple, dat hij de code had gekraakt op het gebied van televisie. Tot nu toe heeft de wereld nog niks gezien van deze mogelijk revolutionaire vinding van Jobs, maar eindelijk lijkt het zover te zijn. Apple is na al die jaren een tv-service aan het testen. Apple gebruikers krijgen hiermee een applicatie waarin ze tv-series en andere video content kunnen kijken.

Deze dienst zal content van verschillende mediabedrijven bevatten. De gratis content wordt wel alleen content die Apple bezit, zoals de series die het bedrijf nu in productie heeft. Toch kan deze service slecht uitpakken voor streaming services als Netflix, aangezien veel mensen Apple apparaten bezitten. De Apple service met series en video content wordt begin volgend jaar verwacht.

Gratis apple tv-series is slechts één van de ontwikkelingen

Het is duidelijk dat Apple bezig is met het uitbrengen van talloze nieuwe Apple producten. In onze special over het Apple Event 2018 kun je over alle andere producten lezen die Apple uitgaat brengen. Het is dus duidelijk dat het bedrijf niet stil zit. Toch lijken veel mensen ook andere merken als Samsung en Huawei steeds interessanter te vinden, dus of het een goede zet is van Apple om zo druk bezig te zijn met nieuwe producten en services is nog maar de vraag.