Een flinke korting dus. Als je van avonturen RPG’s houdt, dan is dit een spel voor jou. In het spel speel je als Evan Pettiwhisker Tildrum; een jonge koning die is weggejaagd uit zijn eigen kasteel. In Ni no Kuni II Revenant Kingdom moet je proberen een nieuw koninkrijk op te zetten.

Ni no Kuni II Revenant Kingdom in een open wereld

De RPG speelt zich af in een open wereld. Je kan dus gaan en staan waar je wil, wanneer je speelt als Tildrum. In de gevechten die plaatsvinden in de overworld, de plek die alle andere gebieden aan elkaar koppelt, kunnen alle andere karakters ook worden bestuurd.

In de gevechten wordt je bijgestaan door zogenaamde Higgledies. Dit zijn magische wezens die je helpen met het gebruiken van spreuken. Ook kunnen er verschillende andere bonussen worden verdiend door middel van de Higgledies. De game is erg populair, want er zijn al meer dan 900.000 kopieën verkocht.

De game wordt gespeeld vanuit een third-person perspectief. Door het voltooien van quests kom je steeds verder in het verhaal. Bepaalde quests moeten worden gehaald om überhaupt verder te komen. Naast de quests kun je vrij rondlopen door de wereld en daardoor kun je alle dorpen, steden en kerkers verkennen. Een hele wereld om te ontdekken dus!

Ni no Kuni II Revenant Kingdom met veel korting

Ni no Kuni Wrath of the White Witch is het vorige spel uit de serie. Dit spel kwam uit voor de PlayStation 3 en is nu verkrijgbaar voor 19,99 euro bij GameMania.

Ni no Kun iII Revenant Kingdom met veel korting kopen bij GameMania!

Ni no Kuni II - Revenant Kingdom kwam op 23 maart 2018 uit voor de PlayStation 4 en PC en het spel is nu afgeprijsd dus met erg veel korting op de kop te tikken. Wij vonden het in ieder geval een goede game, want de game kreeg een 8 in onze Ni no Kuni II - Revenant Kingdom review.