Er komt ook een versie voor Android. Het is even wachten totdat we hier meer informatie over krijgen, maar dit zal niet lang na het uitkomen van de iOS-versie zijn. De mobiele game zal niet compleet anders zijn. Alleen het menu en de bediening is speciaal ontworpen voor je mobiel.

Ook in de mobiele game erf je een boerderij van je overleden opa. Je moet genoeg geld bij elkaar krijgen om de boerderij op te knappen en uit te breiden. Geld verdien je door contact met de bewoners te leggen en deze te onderhouden. Ze kopen dan je gewassen of andere producten.

Stardew Valley voor iOS zal geen multiplayer hebben

Op 1 augustus verscheen de gratis Stardew Valley multiplayer update. Dit werd toegevoegd aan de pc-versie van de game, die uitkwam op 26 februari 2016. De PlayStation 4 en Xbox versie verschenen ook in 2016, terwijl Stardew Valley voor de Nintendo Switch uitkwam in oktober 2017.

Precies een jaar nadat we de game konden spelen op de Nintendo Switch, komt de game naar iOS. Multiplayer zal niet aanwezig zijn in de mobiele game. Wel kun je een opgeslagen game van de pc overzetten naar je mobiel.

In onze Stardew Valley review lees je wat wij vonden van de pc-versie. Je kunt de mobiele game nu pre-orderen in de App Store.