The Forge zal de eerste van de zeven nieuwe DLC’s zijn voor de game. De DLC is gratis te downloaden voor alle Season Pass-houders, maar wordt ook apart verkocht. Lara Croft moet alle geheimen van Kuwaq Yaku ontrafelen. Ze wordt tijdens haar reis met allerlei gevaren geconfronteerd. Ook ontdekt ze nieuwe informatie over de nalatenschap van een vriend.

De DLC heeft een nieuwe Challenge Tombe voor één of twee spelers. Zodra de Challenge Tombe voltooid is, worden spelers beloond met de Brocken-outfit, de Grenadier-vaardigheid en het Umbrage 3-80 wapen.

Shadow of the Tomb Raider DLC aangekondigd via Twitter

In de Tomb Raider games moet Lara Croft zich door allerlei gebieden zien te verplaatsen, zoals gebergtes, bossen en jungles. Je moet allerlei puzzels oplossen om verder in het verhaal te komen. De laatste game die in september dit jaar uitkwam, werd vooral geprezen om zijn gameplay en realistische personages.

De Tomb Raider-franchise is wereldwijd een groot succes. Er zijn games en films van uitgebracht. De originele game was een van de meest succesvolle games ooit. Lara Croft is een bekend en typisch icoon in de actie en avontuur genre. Ook in onze Shadow of the Tomb Raider review kreeg de nieuwste game een hoog cijfer, namelijk een 9.

Shadow of the Tomb Raider is nu wereldwijd verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. De Season Pass is verkrijgbaar voor € 29,99.