Zodra je Fallout 76 vooraf bestelt op Xbox One, krijg je 500 Atoms. Het is alleen nog niet helemaal duidelijk wat de waarde hiervan zal zijn, aangezien Bethesda de kosten van de in-game items nog niet onthuld heeft. Je kunt Atoms kopen met echt geld of in het spel verdienen door verschillende taken te voltooien. De prijzen van de Atom zijn nog niet bekend.

Het is niet mogelijk om met echt geld Perk Cards te kopen en meer vaardigheden te ontgrendelen, bevestigde Bethesda. De enige manier om deze Perk Cards te krijgen is door een level omhoog te gaan en de game te spelen. Deze manier van aankopen doen lijkt erg op het systeem dat andere spellen hanteren, zoals Fortnite. Spelers kunnen daar alleen echt geld uitgeven aan cosmetica, maar niet aan items die het spel beïnvloeden.

Perk Cards in Fallout 76 gaan niet via microtransacties

Recent is er een nieuwe trailer van de game uitgekomen. Op 23 oktober zal de bèta voor Xbox One uitkomen. Een week na bèta release voor de Xbox One, kunnen PlayStation en pc spelers ook mee doen. Om te kunnen spelen heb je een Xbox Live Gold abonnement of PlayStation Plus abonnement nodig.

Fallout 76 komt op 14 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.