De Quad Launcher is gisteren verschenen in de News Feed die je ziet wanneer je het spel opstart. Veel is er nog niet bekend en ook op alle social media kanalen van Fortnite en Epic Games is er nog niets naar buiten gebracht. Wel is er het een en ander bekend geworden in de News Feed.

Nieuwe Fortnite Quad Launcher lijkt op Rocket Launcher

De Quad Launcher zal lijken op de Rocket Launcher, maar lijkt op het eerste gezicht een stuk sterker te zijn. Het nieuwe Fortnite battle royale wapen schiet namelijk vier rockets af en zou dus vier keer effectiever zijn dan de Rocket Launcher. Of het ook vier keer zoveel schade aan je tegenstanders toebrengt is nog maar de vraag, maar daar komen we later deze week meer over te weten.

De beschrijving van het wapen in de News Feed van Fortnite battle royale luidt als volgt:

“Vuur snel vier raketten af om een heel gebied onder vuur te leggen”

Er is op dit moment nog niets bekend over eventuele downtime om te update over alle platformen te verspreiden, maar wanneer dit wel bekend wordt houden we jullie uiteraard op de hoogte. Vorige week was de update later dan van te voren was gepland.

De Fortnite update week 2

In de Fortnite seizoen 6 week 2 update van vorige week werd er ook een nieuw item toegevoegd, maar dat was in dat geval geen wapen. De Chiller trap werd toegevoegd. Een uncommon item, waardoor je niet meer zo beweeglijk bent als je gewend bent. Je voeten bevriezen, waardoor je over de map glijdt.

De challenges van vorige week waren niet makkelijk. Ze kosten veel tijd, want veel challenges moeten worden gehaald in verschillende potjes. Daarmee ben je dus wel even zoet!