Call of Duty Black Ops 4 zal, zoals eerder al bekend werd, geen single player modus hebben, maar wel een nieuwe Battle Royale modus genaamd Blackout. De framerate voor deze modus zal voor de PC versie gelimiteerd zijn op 120 frames per seconde. Deze maatregel wordt genomen om er voor te zorgen dat de servers de launch van het spel aankunnen.

De andere modi zullen geen beperking hebben qua framerate en het is de bedoeling dat ook Blackout een ongelimiteerde framerate krijgt binnen enkele dagen na de launch.

Call of Duty Black Ops 4 Blackout details onthuld

Daarnaast wordt er een aanpassing doorgevoerd aan de Blackout modus op alle platformen. De community zag de revive time als één van de problemen in de Blackout beta van vorige maand. YouTuber tejbz heeft in een video bekendgemaakt dat de revive time twee keer langer zal zijn vanaf de launch van de volledige game.

Dit heeft hij te horen gekregen in een gesprek met David Vonderhaar, de projectleider van Call of Duty Black Ops 4. Door de korte revive time was het neerschieten van je tegenstander op lange afstand niets waard, omdat de tegenstanders toch wel opgelapt waren wanneer je bij ze aankwam om het karwei af te maken.

Dataminer maakt enkele cosmetics bekend

Ook heeft dataminer iTrexX de een aantal nieuwe cosmetics voor de nieuwe Call of Duty gelekt op Reddit. Er zijn verschillende camos en calling card naar buiten gebracht, maar de dataminer heeft besloten om niet alles bekend te maken. Hij wil de hype naar de game opbouwen, maar niet het werk van de grafische ontwikkelaar teniet doen. Daarom geeft hij alleen een voorproefje. Hieronder een voorbeeld van één van de calling cards.

Black Ops  4 Details

We zullen zien wat voor details de volledige game te bieden heeft als Call of Duty Black Ops 4 op 12 oktober naar de PlayStation 4, Xbox One en pc komt.