Tomb Raider Legends: The Board Game komt uit in februari 2019
Foto: Square Enix Ltd.

Het bordspel is afkomstig van de makers van de Final Fantasy Trading Card Game. Speel als Lara Croft en ontdek alle bedreigingen die het spel met zich meebrengt. Alhoewel nog niet bekend is hoe je het spel precies speelt, lijkt het erop dat het bord bestaat uit verschillende tegels. De tegels zijn verschillende locaties waar je een avontuur beleeft.

Je bent ongeveer 40 minuten bezig met dit bordspel. Dankzij een aanpasbaar bord biedt het spel een goede ervaring voor drie tot vier spelers. Ga de strijd met elkaar aan en ontdek wie de ware Lara Croft is.

Let er wel op dat het spel alleen in het Engels te verkrijgen is.

Tomb Raider Legends: The Board Game

Square Enix, de maker van de Tomb Raider franchise, zit niet stil. Laatst kwam Shadow of the Tomb Raider uit. In onze Shadow of the Tomb Raider review lees je waarom wij het één van de beste spellen van dit jaar vinden.

Het bordspel zal pas in februari 2019 uitkomen. Het is dus nog even wachten totdat we het spel zelf kunnen ervaren. Zal het bordspel net zo goed zijn als Shadow of the Tomb Raider?

Je kunt Tomb Raider Legends: The Board Game nu pre-orderen in de Square Enix store. Voor meer informatie over Tomb Raider kun je de website, Twitter en Facebook in de gaten houden.