De beelden in de nieuwe Resident Evil 2 remake trailer laten meer van het verhaal zien. Zo zien we enkele scènes van een gemuteerde Dr. William Birkin. Hij was ooit een liefhebbende vader en viroloog bij Umbrella Pharmaceuticals.

De jonge Sherry Birkin, Williams dochter, ontmoet Claire Redfield. Sherry en Claire gaan uiteindelijk samen verder. Ook krijgen we meer van Leon te zien. Hij komt Ada Wong tegen, die beweert dat ze opzoek is naar haar vriend John, een Umbrella medewerker.

Tijdens E3 2018 hebben wij de mogelijkheid gehad om een deel van de game te spelen. Dit waren de 5 Resident Evil 2 Remake gameplay veranderingen die ons het meeste opvielen.

Resident Evil 2 remake trailer maakt warm voor release

De originele Resident Evil 2 kwam uit in 1998 voor de PlayStation. In augustus 2015 kondigde Capcom aan dat de remake van Resident Evil 2 zou komen. Pas tijdens het E3 event van 2018 werd er een trailer en gameplay laten zien.

Enkele maanden geleden werd er al bekendgemaakt welke speciale edities te koop zijn. Wij hebben alle informatie over de speciale edities bij elkaar gezet, voor wie de game nog wilt kopen. De wereldwijde release van de Resident Evil 2 remake is op 25 januari, 2019. De game komt dan uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.