Treyarch heeft in de post op Reddit aangegeven dat de meeste updates voortkomen uit de feedback van de community. Daaruit zijn updates voor veel verschillende elementen uit het spel uitgekomen. De volledige Blackout beta update kun je lezen in de Reddit post. Ook kun je de vorige Blackout update hier terugvinden.

Blackout beta update van wapens, zombies en items

De wapens in de Blackout beta zijn niet allemaal even sterk en sommigen vinden de Vapr zelfs te sterk. Het wapen wordt heel veel gebruikt en is ontzettend populair onder de Blackout spelers. Treyarch vindt dat er op dit moment nog niets aan het wapen moet worden veranderd, maar ze houden het wapen wel goed in de gaten. Daarnaast is de zoom snelheid van de Koshka sniper rifle verlaagd.

Treyarch een fout ontdekt van zombies in de Blackout beta. De zombies kunnen namelijk van veel te ver aanvallen. Treyarch probeert dit probleem op dit moment te verhelpen.

Daarnaast zijn er nog verschillende veranderingen in de Blackout beta update doorgevoerd wat betreft de items in de Call of Duty Blackout beta. De verspreiding van de verschillende wapens in Supply Drops of in een Stash wordt de komende dagen verder geperfectioneerd. Daarnaast wordt de manier waarop je wapens kunt oppakken uit de Stash verder geoptimaliseerd. Treyarch heeft bij hierbij aangegeven dat dit waarschijnlijk nog niet geoptimaliseerd, voordat de Blackout beta eindigt.

Nieuwe speciale spelmodus Fast Collapse

Ook worden er verschillende gameplay features geoptimaliseerd. Zo kunnen er wel eens problemen voorkomen, wanneer je van een ladder wil klimmen. Treyarch is hier op dit moment mee bezig, maar ze gaat er van uit dat dit pas bij de lancering van de volledige game verholpen zal zijn.

Ook is er de nieuwe Fast Collapse spelmodus toegevoegd. Dit is een modus waarbij de cirkel twee keer zo snel kleiner wordt. Het is de eerste van drie speciale spelmodi die Treyarch nog wil gaan toevoegen.

Call of Duty Black Ops 4 komt op 12 oktober 2018 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.