Howard vertelde aan CinemaBlend dat de zesde film alle films met elkaar zou moeten verbinden. Voor de Jurassic World films is het natuurlijk de derde, maar voor de Jurassic films in het algemeen zal het de zesde zijn.

"Het lijkt me heel mooi om te zien dat er meer personages van eerdere films terug zullen komen".

Ook regisseur en schrijver van de saga, Colin Trevorrow, heeft al een laten weten dat hij graag zou willen dat Sam Neill en Laura Dern terug zouden keren naar de set. Zij hebben geacteerd in de eerste film. Jeff Goldblum was namelijk ook te zien in Jurassic World: Fallen Kingdom, terwijl hij in de eerste twee films ook al te zien was als een van de hoofdkarakters.

Jurassic World 3

Het is nog maar de vraag of de sterren van de Jurassic Park films ook echt in de nieuwe film voor zullen komen, dat zal nog afhangen van het verhaal die de film gaat afspelen. De vorige film, Jurassic World: Fallen Kingdom heeft ondertussen al 1,3 miljard dollar verdiend met de film. Dit maakt het de zomerhit van de films in 2018.

Jeff Goldblum liet zelf weten dat hij heel graag zou willen dat Ellie Satler terug zou komen naar de set voor de volgende film.

"Ik wil niet roddelen zoals mijn karakter dat doet. Maar het zou goed nieuws zijn voor iedereen, voor miljoenen mensen over de hele wereld, voor het hele universum als Ellie Sattler terug zou keren.", dat is in ieder geval duidelijk genoeg.

De releasedatum staat nu op 11 juni 2021 in Amerika. Dus er is nog genoeg tijd om de vorige films nog even opnieuw te bekijken om nog wel in de stemming te blijven.