Vanaf deze week zien we voor het eerst een Suppressed Assault Rifle in Fortnite battle royale. Dit nieuwe wapen beloont precisie, omdat je niet goed kan horen vanuit waar er mee wordt geschoten en je dus al een paar keer geraakt bent voordat je er iets tegen kan doen. Het nieuwe wapen kan worden gevonden in de epische en legendarische kwaliteit. Het wapen kan gevonden worden in Vending Machines, schatkisten en Supply Drops, maar het wapen kan ook zomaar op de grond worden gevonden.

Fortnite patch notes betekent einde van de Drum Gun

Naast de toevoeging van dit nieuwe wapen, kunnen we voorlopig een ander wapen niet meer gebruiken. De Drum Gun de Drum Gun was dit zeker het geval.

Er worden steeds meer nieuwe wapens aan Fortnite toegevoegd, maar dit wordt door Epic Games in balans gehouden wordt namelijk toegevoegd aan de Vault. Wanneer een wapen is toegevoegd aan de Vault kan het niet meer worden gebruikt in Fortnite battle royale. Vaak gebeurt dit als een wapen dat door de community als te sterk wordt gezien. Bij door bepaalde wapens voorlopig even uit het spel te halen. Deze wapens zijn dan in de ogen van Epic Games en de community te sterk of juist niet sterk genoeg. Dit is voorheen al gebeurd met de Guided Missile, Revolver, Crossbow en Tactical Submachine Gun.

Aanpassingen aan de Getaway LTM spelmodus

Ook zijn er verschillende aanpassingen doorgevoerd aan de nieuwe Limited Time spelmodus Getaway. Hierbij is het doel niet om als laatste over te blijven, maar hier is het doel om het juweel veilig naar de Getaway busjes te brengen. Er zijn verschillende technische mankementen aan deze modus, maar in de Fortnite patch notes kun je hier alles over teruglezen. En hier kun je de patch notes van vorige week terugvinden.