Kingdom Hearts VR komt gratis naar PlayStation 4

Goed nieuws als je in het bezit bent van een PlayStation VR-headset. De VR-ervaring zal namelijk een gratis interactieve video worden van 10 minuten, inclusief iconische momenten uit de spellen. Een officiële lijst met over welke momenten uit de series dit zal gaan, is er op dit moment niet, maar de PlayStation Blog belooft dat er bepaalde favoriete momenten te zien zullen zijn. Ook zal er muziek uit de voorgaande spellen komen. Meer content zal beschikbaar komen naarmate het spel gespeeld wordt.

Kingdom Hearts VR Experience zal gratis zijn

Kingdom Hearts verscheen in maart 2002 voor het eerst voor PlayStation 2. Sindsdien zijn er verschillende delen in de serie verschenen. In maart 2017 vierde de serie haar 15e verjaardag. In de serie gaat het over de hoofdpersoon Sora, die samen met Goofy en Donald naar allerlei verschillende Disney-werelden reist om de harteloze invasie te stoppen door het sleutelgat van elke wereld af te sluiten en de vrede te herstellen. In onze special vertellen wij meer over Kingdom Hearts 3.

De VR-ervaring zal dit feestseizoen een gratis download worden. Er is geen nog geen exacte datum. Welke momenten uit de spellen hoop jij terug te zien?