Kingdom Hearts: VR Experience
Kingdom Hearts 3 verschijnt niet voor 2019, maar fans hoeven gelukkig niet lang te wachten voor een nieuwe ervaring met de game. Iconische momenten komen terug in een nieuw PlayStation VR spel. De focus ligt voornamelijk op de muziek en beelden. Zo heb je verschillende scènes en ontmoet je nieuwe karakters.

De game is gratis te downloaden via de PlayStation store. Er is nog geen exacte datum, maar houd er rekening mee dat het spel ergens in december uitkomt.

Judge Eyes (Project Judge)
De makers van de Yakuza game, komen met iets nieuws. In deze actiegame gaat het om het oplossen van meerdere moorden. Daarnaast volgt het verhaal de advocaten die een reeks moorden proberen te ontcijferen.

Judge Eyes komt 13 december uit in Japan. Wij zullen moeten wachten tot 2019.

Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition
De Final Fantasy spin-off komt ergens in 2019 naar de PlayStation 4 en Nintendo Switch. In deze game zijn er ook online-functies aanwezig. Momenteel is de game alleen nog bevestigd voor Japan.

Samurai Spirits
In 2019 komt Samurai Spirits uit voor de PlayStation 4. Het speelt zich af in 1787 en het is vooral gericht op vechten met verschillende wapens. Daarnaast zijn er opvallende speciale aanvallen.

Gungrave G.O.R.E.
In de winter van 2019 komt Gungrave G.O.R.E. naar de PlayStation 4. Het is gebaseerd op een anime-serie, maar de teaser-trailer laat weinig zien van de game.

Screenshot teaser-trailer Gungrave G.O.R.E.

Everybody’s Golf VR
De uitgever heeft met een trailer aangekondigd dat er een PlayStation VR versie komt van Everybody's Golf. De game komt uit in 2019.

Dogfighter: World War 2
Een arcade-game waarin je met historische vliegtuigen uit de jaren ‘40 vliegt. Met de gevechtsvliegtuigen schiet je de tegenstanders uit de lucht. Dogfighter: World War 2 komt aankomende lente uit.

Studio Istolia game
Er werd ook nog een naamloze game van Studio Istolia aangekondigd. Tijdens de Pre-Tokyo Game Show werd er getoond dat het lijkt op een Middeleeuws fantasy game. Hoe de game gaat heten en wanneer het uitkomt, is nog niet bekend.