In de nieuwe Tomb Raider trailer zien we meer van verschillende omgevingen die spelers kunnen verkennen. In eerdere trailers was vooral Lara Croft te zien en de acties die zij kan uitvoeren. In de nieuwe actievolle trailer is dit ook te zien, maar voornamelijk de omgevingen waar Croft zich in bevindt.

Zo zijn er verschillende gebieden te zien die gebergtes, bossen en jungles hebben. Ook zijn er verschillende gebouwen te zien die van metaal gemaakt zijn. Dit ziet eruit als een schuilplaats van vijanden. Verder zijn er beelden te zien van Croft die haar vijanden uitschakelt via sluipmoorden en bergen beklimt.

Shadow of the Tomb Raider trailer

Croft zal verder ook te maken krijgen met meerdere vijanden. Hieronder vallen de gevaren van de jungle en menselijke vijanden. Tijdens haar avontuur zal ze in gevaarlijke situaties terechtkomen met bergen die inzakken en wilde beesten die haar als prooi zien. Tot slot zijn er menselijke vijanden die relikwieën van tombes in handen willen krijgen.

Shadow of the Tomb Raider is nu al te pre-orderen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Op 14 september komt het spel uit. Mocht je niet kunnen wachten, lees dan alvast onze Shadow of the Tomb Raider gameplay preview waar wij van alles uitleggen over de game.