De Twitter van Cyberpunk 2077 staat vol met speciale Tweets die als het ware updates geven aan volgers. Dit was ook zo tijdens de afgelopen E3, toen werd er namelijk een trailer uitgebracht met daarin beelden van de aankomende game van CD Projekt RED.

Nu zijn er weer Tweets naar buiten gebracht die duidelijk vertellen dat we meer informatie kunnen verwachten. In de Tweet staat dat er een ‘systeem update’ gedownload is en dat we de volgende update op donderdag kunnen verwachten.

Cyberpunk 2077 update komende donderdag

Fans reageren positief in de reacties van de Tweet en hopen zelfs op een gameplay trailer. Om drie uur vanmiddag zal er ook meer bekend worden gemaakt van de game. Wat dit precies is, is nog onbekend.

In Cyberpunk 2077 bevinden spelers zich in Night City. Dit is een van de meest duistere steden in de wereld van Cyberpunk 2077. Armoede en criminaliteit ligt hoog, maar er zijn een hoop kansen voor mensen die hun dromen willen najagen. De futuristische game heeft nog geen releasedatum, maar hier zullen we misschien wel achter komen deze week.

Cyberpunk 2077 is op gamescom te zien, maar is helaas niet speelbaar.