Dat Shadow of the Tomb Raider zich af gaat spelen in de jungle is inmiddels geen geheim meer. In trailers die eerder al waren uitgebracht konden we de omgeving zien en hoe Lara Croft hier mee werkt. Zo kan ze modder gebruiken om zichzelf te camoufleren en kan ze in bomen klimmen om vijanden onverwachts uit te kunnen schakelen.

Shadow of the Tomb Raider trailer met piranha's

In de nieuwe trailer is niet alleen de omgeving te zien, maar ook de vijanden van Croft. Dit zijn niet alleen mensen, maar ook beesten die zich in de diepe jungle bevinden. Croft moet haar menselijke vijanden ontwijken in de jungle. Hierdoor moet ze zwemmen met piranha’s en vechten tegen luipaarden.

Wij hebben Shadow of the Tomb Raider al een keer kunnen spelen. Tijdens het verkennen van de game merkten wij al meteen dat het verhaal dit keer een stuk duisterder zal zijn vergeleken met vorige games.

Shadow of the Tomb Raider is nu te pre-orderen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Iedereen die het spel reserveert krijgt vanaf 12 september toegang tot de game. Voor andere spelers komt het spel 14 september uit.