In de video is te zien hoe Lara Croft haar vijanden hard aanpakt met verschillende wapens. Zoals we eerder al hadden verteld in onder andere onze Tomb Raider preview zal Croft gebruik maken van de jungle om haar vijanden te doden. In de nieuwe trailer is goed te zien hoe zij dit zal doen.

Shadow of the Tomb Raider trailer toont Croft in actie

Het eerste dat we zien in de trailer is hoe Croft zich camoufleert met modder om zo op te kunnen gaan in haar omgeving. Verder zien we hoe ze haar vijanden in stealth dood door ze van achter te besluipen, uit bomen te springen en zich in muren met bladeren te verbergen.

Spelers zullen gebruik maken van onder andere een mes en pijl en boog om vijanden geruisloos uit te kunnen schakelen. Ook hier zijn beelden van te zien in de trailer. Of het mogelijk is om vijanden alleen bewusteloos achter te laten in de plaats van te vermoorden is niet bekend en was ook niet in de video te zien.

Om meer te weten te komen over de game, lees dan onze special waarin wij meer vertellen over de features van de game die wij mochten spelen tijdens de E3 van dit jaar. Dit nieuwe trailer is bovenaan de pagina te bekijken. Shadow of the Tomb Raider is nu te pre-orderen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Iedereen die het spel reserveert krijgt eerder toegang vanaf 12 september.