Foto: dom fellowes

De Battle Royale game is zo bekend dat zelfs Ibrahimovic zijn controller heeft opgepakt om Fortnite te spelen. In zijn verhaal heeft hij een foto geplaatst waarin te zien is dat hij een Victory Royale heeft behaald in de Battle Royale modus van Fortnite.

Fortnite Victory Royale voor Ibrahimovic

Ibrahimovic speelt een hoop Fortnite samen met zijn broer die een eigen Twitchkanaal heeft dat KekGs heet. Op YouTube zijn enkele video’s te zien waar de broers met elkaar praten en dit ook vertaald wordt. Een van deze video’s is bovenaan de pagina te bekijken.

Fortnite Victory Royale

Er zijn nog veel meer beroemdheden naast Ibrahimovic die Fortnite spelen. Zo spelen rappers Drake, Travis Scott en Lil Yachty ook Fortnite. Ze zijn goed genoeg om enkele kills te krijgen en af en toe een Battle Royale potje te winnen. Lees hier de hele lijst met 10 Fortnite spelers die beroemd zijn.

Van de voetballer is bekend dat hij al jarenlang van games houdt. De mensen die zijn biografie hebben gelezen weten dat hij regelmatig vermoeid aankwam bij trainingen van Ajax toen hij nog in Diemen woonde, omdat hij té lang zat te gamen. Later stelde hij zichzelf de regel dat hij niet meer dan tien uur 's avonds mocht gamen.