De eerste Ni No Kuni 2 DLC, de Adventure Pack komt op 9 augustus uit voor de PlayStation 4 en PC. De eerste DLC is gratis te downloaden en zal een nieuwe uitdaging bieden voor ervaren spelers. Zo krijgt het Faraway Forest een aantal extra verdiepingen die voor nieuwe beloningen zal zorgen. Ook komen er nieuwe bazen naar het spel door middel van de gratis update die je na het verhaal uitgespeeld te hebben kunt verslaan.

De tweede DLC voor Ni No Kuni staat vervolgens op de planning voor de aankomende winterdagen en gaat nieuwe kerkers aan het spel toevoegen. Dit zal voor nieuwe uitdagingen en moeilijkere tegenstanders zorgen hoe dieper je in de kerker zit. Natuurlijk zal dit wel voor de nodige beloningen zorgen, want je doet het niet voor niets. Vervolgens komt er volgend jaar nog een derde DLC.

De derde DLC voor Ni No Kuni II: Revenant Kingdom komt in het voorjaar van 2019 uit en gaat een nieuw verhaal in het Ni No Kuni-universum vertellen. De details rondom het verhaal zijn nog niet bekendgemaakt, maar zullen in de komende maanden bekendgemaakt worden. Ni No Kuni II: Revenant Kingdom is al geruime tijd te koop op de PlayStation 4 en PC.

Ni No Kuni 2 DLC release komt niet als een verrassing

Dat er DLC voor Ni No Kuni II: Revenant Kingdom op de planning stond was al bekend. Er was namelijk al een Season Pass voor de game te koop. De eerste DLC zal dus gratis zijn voor het spel, maar wel is het handig om het spel eerst uit te spelen om optimaal te kunnen genieten.

In onze Ni No Kuni II: Revenant Kingdom review kon je al lezen hoe we de game een een 8.0 gaven. Het verhaal was fantastisch en de betoverende wereld werd helemaal afgemaakt door prachtige muziek. De game had soms een vertraagd tempo, maar dat moest de pret niet drukken aangezien de game erg uitgebreid en afwisselend is.