Bethesda heeft aangekondigd dat de Falllout 76 beta van start gaat in oktober. Zoals al eerder bekendgemaakt werd, mogen de mensen die Fallout 76 op Xbox One hebben gereserveerd als eerste aan de slag met de beta. Het proces van de beta gaat wel op een andere wijze dan gebruikelijk is voor een beta.

De Fallout 76 beta release gaat namelijk van start op een manier waarbij niet iedereen gelijktijdig de beta kan spelen. Bethesda zal in eerste instantie spelers selecteren die in de beta mee mogen doen en laat vervolgens steeds meer mensen meedoen. Hoewel niet iedereen de beta vanaf het eerste moment kan spelen, verzekerd Bethesda dat iedereen die het spel pre-ordered de beta gegarandeerd kan spelen voor de lancering van Fallout 76.

Om mee te doen aan de beta van Fallout 76 moet je de game pre-orderen voordat deze op 14 november in de winkel verschijnt. Wanneer je de game hebt gereserveerd ontvang je vervolgens een beta code die je op de Bethesda website kunt verzilveren. Om dit te doen moet je een Bethesda account aanmaken op de website en de code invullen. Op de Bethesda FAQ pagina kun je het allemaal nog een keer rustig nalezen.

Fallout 76 beta release vóór de grote release

Voordat je Fallout 76 reserveert om mee te kunnen doen aan de beta is er nog een keuze te maken. Fallout 76 heeft namelijk een aantal verschillende edities, zoals de Power Armor Edition die je flink wat extra's geeft. Ook is er de iets goedkopere Tercentennial Edition en de normale versie van de game die je kunt reserveren.