Foto: Capcom

Capcom kondigde tijdens San Diego Comic-Con (via Gamerevolution) de speciale edities voor Resident Evil 2 Remake aan, waardoor Resident Evil 2 Remake kopen een moeilijke keuze wordt. Er zijn nu drie edities om uit te kiezen, waarbij de goedkoopste de standaard editie van 59,99 euro is. Vooralsnog heeft Capcom niet bekendgemaakt of de speciale edities naar Nederland komen, maar via internationale post hoeft dat geen probleem te zijn.

De Deluxe editie gaat je 69,99 dollar kosten en bevat naast een exemplaar van het spel ook verschillende outfits. Zo krijg je twee Leon outfits (Arklay Sheriff en Noir) en krijg je drie Claire outfits (Military, Noir en Elza Walker). Daarnaast krijg je ook het Samurai Edge - Albert Model wapen en de soundtrack van de game.

Deluxe Edition

  • Exemplaar van Resident Evil 2 Remake
  • Leon outfit: Arklay Sheriff
  • Leon outfit: Noir
  • Claire outfit: Military
  • Claire outfit: Noir
  • Claire outfit: Elza Walker
  • Samurai Edge – Albert Model wapen
  • Soundtrack

De Collector's editie gaat 199,99 dollar kosten en bevat dan ook flink wat extra's, waaronder een speciale verpakking en alles wat de Deluxe editie bevat. Daarnaast krijg je er ook een artbook bij, een digitale soundtrack en krijg je blauwdrukken van de Raccoon Police Department (RPD). Om de editie compleet te maken, zit er een standbeeld van Leon S Kennedy bij in zijn RPD-outfit.

Resident Evil 2 Remake kopen - Capcom

Resident Evil 2 Remake kopen bezorgt je een mooi doosje

Naast de speciale edities van de game is ook de boxart van Resident Evil 2 Remake bekendgemaakt. Deze straalt met Leon en Claire op de cover terwijl op de achtergrond een horde ondoden te zien is. Om het af te maken is Raccoon City onderin afgebeeld met een grauwe lucht die mooi de toon zet.

Resident Evil 2 Remake werd eerder dit jaar onthuld tijdens E3 2018. De game was te zien bij de Sony persconferentie met een korte trailer. De game komt op 25 januari 2019 uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.