Xbox Ultimate Game Sales - 500+ Xbox One games met korting
Foto: XGN

Met zoveel kortingen zitten er heel veel verschillende soorten games tussen. Zeer waarschijnlijk zit er ook iets tussen wat jij wel interessant vind om de komende tijd te gaan spelen. Deze zomer zijn er flink wat kansen om veel en goedkoop te gamen.

Xbox Ultimate Game Sales

Tussen de kortingen vind je kleinere maar ook een hoop grote titels. Neem bijvoorbeeld Assassin's Creed Origins waarvan zowel de normale editie (41,99) als de Deluxe Editie (47,99 euro) en de Gold Editie (74,99 euro) nu in de aanbieding zijn. Ook is ARK: Survival Evolved met 50 procent korting verkrijgbaar voor maar 35,00 euro in plaats de volle mep van 69,99 euro. Deze titel werd eerder opgenomen in onze special beste dinosauriërs in videogames.

Mocht je liever de superheld uithangen, dan zijn er ook verschillende Batman games verkrijgbaar. Neem bijvoorbeeld Batman The Enemy Within Episode 1-5 voor maar 20,99 euro. Ook worden veel andere Telltale Games in de aanbieding gebracht, waaronder Back To The Future (10 euro) en The Walking Dead Collection (41,99).

Uiteindelijk kun je ook met korting rond schieten in één van de Call of Duty games of de doden zien herrijzen in Dead Rising-titels. Ter voorbereiding op Fallout 76 kun je ook nog even terugkeren naar Fallout 4 die momenteel voor maar 17,99 euro verkrijgbaar is. Als je liever je de schrik van je leven bezorgd dan zijn er nog verschillende Resident Evil-spellen in de aanbieding (Resident Evil 7 Biohazard is maar 22,49 euro). En als je als speler toch liever een rustige platformer erbij wilt pakken dan is Unravel 2 (17,99 euro) ook nog een aanrader.

Ontzettend veel keuze

In ieder geval is er zoveel keuze dat je ook nog een flinke tijd zoet bent met het bekijken van al die kortingen. Alle titels kunnen worden gedownload via Xbox Live of Xbox.com. Daar vind je een compleet overzicht van alle honderden kortingen die deze keer worden aangeboden.