In eerste instantie is er een Japanse trailer vrijgegeven maar er is ook nog een Engelse trailer verschenen. Beide trailers laten weer andere beelden zien, waardoor je een beter beeld krijgt wat de games voor je in petto hebben.

Bekijk de Pokémon Let's Go Trailers

De Japanse trailer vind je bovenaan dit artikel terug. In de trailer zien we de wereldmap, maar ook heel veel schattige outfits en haarstijlen voor Eevee en Pikachu. Daarnaast maken we kennis met nieuwe gameplaybeelden. Zo zien de we de eerste gyms uit het spel al voorbijkomen door Brock's steengym en Misty's watergym al even goed in het zonnetje te zetten door niet alleen de gymleiders te tonen, maar ook alvast hoe alles eruit komt te zien.

In de Engelse trailer krijgen we ook meer mee over de nieuwe rival en de mogelijkheid om Pokémon altijd achter je aan te zien lopen. In de trailer zien we dat dit grappig uit kan pakken. Het wordt misschien zelfs leuk om een waardeloze Magikarp aan je team toe te voegen, want de beeldmateriaal laten zien dat die in de spelwereld gewoon als een dolle achter je aan Splashed. Dit zorgt er nu al voor dat je met een glimlach toekijkt.

Engelse Pokémon Let's Go Trailer

Hieronder vind je ook nog de Engelse gameplaytrailer terug. In de trailer zit een beetje overlap met de langere Japanse trailer, maar er worden ook weer wat nieuwe dingen getoond.

Wil je meer over de nieuwe Pokémon-games te weten komen? Eerder schreven wij al een special met alle Pokémon Let's Go features. Ook hebben we een artikel gepubliceerd waarin we veel Pokémon Let's Go details op een rijtje worden gezet.