Het is nog niet duidelijk wanneer in 2019 de game precies zal verschijnen. Het lijkt erop dat Bandai' Namco's nieuwste game wel aan het begin van het nieuwe jaar zal gaan verschijnen.

Code Vein release uitgesteld

Oorspronkelijk zou het spel september 2018 naar de markt komen. Uiteindelijk is de game uitgesteld omdat de ontwikkelaars veranderingen willen doorvoeren na feedback van verschillende hands on-demo's. Eerder publiceerden wij op XGN.nl ook al een Code Vein preview die een indruk geeft wat het spel gaat bieden.

Volgens een persbericht is het nieuws bekendgemaakt. Hervé Hoerdt, Vice President Marketing en Digital bij Bandai Namco Entertainment Europa, vertelde hierin het volgende over het uitstellen van de titel:

"Gewapend met kennis van hoe goed de game al is ontvangen, hebben we besloten om de release van Code Vein uit te stellen om de gameplay verder te verfijnen in een poging om de verwachtingen te overtreffen die fans al hebben van de titel. Het was een moeilijke beslissing om te maken, maar naar ons idee hebben we uiteindelijk wel de juist beslissing genomen. "

Uiteindelijk moet de definitieve versie van Code Vein aantonen of verwachtingen echt worden overtroffen. De game is momenteel in ontwikkeling voor PlayStation 4, Xbox One en PC.