Foto: Blizzard

Dit speciale item was voor ongeveer 15 euro beschikbaar en er zijn duizenden van verkocht. De opbrengst gaat naar de Breast Cancer Research Foundation.

Goed doel gesteund met Overwatch Skin

Wie zijn karakter tijdelijk van een roze kostuum wilde voorzien, kon daarvoor een speciale Overwatch skin kopen. Het personage Mercy kon deze dan dragen. Toepasselijk omdat de opbrengst naar borstkankeronderzoek gaat het en het personage dat deze skin mag dragen juist genezende eigenschappen heeft. De actie liep eerder in mei en het is ondertussen niet meer mogelijk om het item te kopen.

Naast de verkochte skin heeft Blizzard ook een heleboel streams georganiseerd om de actie onder de aandacht te brengen. Tijdens deze streams is er ook nog eens 130,000 dollar aan donaties binnengekomen. Gedurende deze streams konden spelers gebruikmaken van speciale Pink Mercy emoticons van community artist Onemegawatt, Er werden ook in-game sprays en een nieuw player icon tijdens deze stream uitgedeeld.

Sinds release 2016 zijn er al veel skins voor Overwatch verschenen. Sommigen waren erg goed, anderen waren juist minder goed. Nog op zoek naar goede skins? Eerder hebben we een special geschreven met de beste Overwatch epic en legendary skins.