De nieuwe Xbox Game Pass games zijn Rocket League en Warhammer: Vermintide 2. Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens de vijfde aflevering van Inside Xbox die gisteravond om 21.00 uur live te zien was. Rocket League is vanaf nu beschikbaar via Game Pass, terwijl Vermintide 2 later vandaag beschikbaar gemaakt wordt.

Rocket League stamt alweer uit 2015 toen het als PlayStation Plus game lanceerde op de PlayStation 4. In onze Rocket League review kon je al lezen hoe we het spel lekker chaotisch vonden en dat de vele multiplayer modi zeker een pluspunt zijn. Daarnaast verschijnt Warhammer: Vermintide 2 morgen om je blij te maken met first-person co-op actie. Dit keer zal je de gecombineerde krachten van de Chaos en Skaven uit moeten schakelen.

Nieuwe Xbox Game Pass games niet enige onthulling

Naast de nieuwe Game Pass games werden er ook details bekendgemaakt van een aantal games die binnenkort op de Xbox One verschijnen. Zo werd er een nieuwe Story Mode van We Happy Few getoond waardoor je de gebeurtenissen van de game vanuit verschillende perspectieven kunt meemaken. De game komt later dit jaar in augustus uit, maar voor die tijd komt eerst Earthfall naar de Xbox One.

Earthfall kwam namelijk ook voorbij om te vertellen dat alle content die na de lancering op 13 juli uitkomt volledig gratis zal zijn. Earthfall is een vier-speler co-op shooter waarbij het je doel is om een invasie te overleven. Als laatste kwam Forza Horizon 4 aan bod om te laten zien hoe de seizoenen in het spel constant veranderen.