Op de Microsoft Store is de mogelijke releasedatum van Darksiders 3 gelekt nadat er ineens een datum van 27 november 2018 is verschenen. Volgens de Store-pagina komt de Standaard Editie van de game op dinsdag 27 november uit op de Xbox One, terwijl de twee andere edities je een dag eerder toegang geven tot de game. De Deluxe Editie en de Blades & Whip Editie geven namelijk aan dat ze uitkomen op maandag 26 november.

Darksiders 3 release gelekt

Uitgever THQ Nordic en ontwikkelaar Gunfire Games hebben nog niets los gelaten over een mogelijke releasedatum voor de game. Toch zou de gelekte datum maar zo waar kunnen zijn, want het zou niet de eerste keer zijn dat er iets rondom Darksiders 3 lekt. De aankondiging van Darksiders 3 werd namelijk ook al gelekt, nadat Amazon de game opnam in haar database.

Net als in de eerdere delen speel je als één van de vier ruiters van de apocalyps, want nadat je in de eerdere delen de controle kreeg over War en Death zal je dit keer Fury onder de knoppen hebben. Met magische krachten en een dodelijke zweep kan ze verschillende vormen aannemen in de open wereld. Het is haar missie om de zevende dodelijke zonden uit te roeien om de balans tussen goed en kwaad te herstellen.

Darksiders 3 release nog niet bevestigd

Neem de gelekte releasedatum met een korreltje zout totdat de uitgever en/of ontwikkelaar zelf meer uit de doeken doet over de game. Het is namelijk wel eens vaker voorgekomen dat een releasedatum in een digitale winkel gelekt is, waarna alsnog blijkt dat de datum nep was. Zo leek eerder dit jaar de releasedatum van God of War gelekt te zijn, maar dat bleek ook een plaatsvervangende datum te zijn.

Update - 27 november is de dag

THQ Nordic heeft tegenover IGN bevestigd dat de releasedatum van Darksiders 3 daadwerkelijk op 27 november is. Bij aanschaf van de deluxe editie is de 24-uur early access periode aanwezig, maar dat geldt alleen op de Xbox One en PlayStation 4 versies van het spel. Dit betekent dat de releasedata van alle edities uit het lek van correct bleken.