Foto: HBO

De productie van Game of Thrones seizoen 8 is voltooid volgens de insiders van website WatchersontheWall. Nadat vorige week een feest ter afsluiting van de productie gehouden werd, was het officieel pas deze week. De laatste scenes werden namelijk deze week gefilmd.

Maisie Williams liet ook weten dat ze deze week haar laatste scenes als Arya Stark gefilmd heeft nadat ze afscheid van Game of Thrones nam via Instagram. Met een foto van bebloede schoenen nam ze afscheid van de locatie, Arya en Game of Thrones. Ze vertelde dat ze veel plezier aan de serie gehad heeft en sloot af met een paar hashtags die door het internet als spoilers werden opgevat. Zo liet #lastwomanstanding veel los op het internet nadat het geïnterpreteerd werd als een spoiler dat ze het laatste vrouwelijke personage was dat de serie zou overleven.

Of dit daadwerkelijk een spoiler is, moet blijken wanneer de serie weer op de buis verschijnt. Dit moet ergens volgend jaar zijn, want HBO heeft het laatste seizoen van de serie uitgesteld naar 2019. Hierdoor is 2018 het enige jaar sinds het bestaan van de serie dat er geen nieuwe afleveringen zijn verschenen.

Game of Thrones seizoen 8 release bevat grootste gevecht ooit

Een onderdeel van de productie van de Game of Thrones seizoen 8 release was een gigantisch gevecht dat eerder dit jaar gefilmd werd. Er werd namelijk een gevecht gefilmd dat 55 achtereenvolgende dagen geduurd heeft en daarvoor bedankte Jonathan Quinlan, assistent regisseur van 20 afleveringen de crew voor. Zijn inmiddels verwijderde bericht op Instagram onthulde alleen net iets meer dan bedoeld was.

Voordat seizoen 8 te zien is, kun je eerst nog genieten van de seizoenen op Blu-Ray. Zo kwam recentelijk de Game of Thrones 4K Blu-Ray van seizoen 1 uit. In onze Game of Thrones 4K Blu-ray review kun je lezen over hoe de serie er nog nooit zo mooi uitzag.