De map is samengesteld aan de kleine hoeveelheid Fallout 76 details die momenteel pas bekend zijn. Voor deze map hebben ze alle trailers, footages en uitspraken van ontwikkelaars gebruikt die ze maar konden vinden. Elk stukje detail werd aangegrepen voor deze map.

Door fans gemaakt Fallout 76 map

Hieronder vind je de indrukwekkende map terug. De map is gemaakt door een groep Reddit-gebruikers die niet konden wachten op release van de game. Hieronder vind je de map terug.

Fallout 76 map

De map wordt met enige regelmaat geüpdatet. Telkens worden er nieuwe locaties en details aan de map toegevoegd. Het is interessant om de map te volgen. Bij de release van Fallout 76 zal blijken in hoeverre deze map overeen zal komen met de echte map van het spel zelf.

Een nieuwe weg in

Fallout 76 wordt een game die een nieuwe richting inslaat. Voor het eerst in de Fallout spellen is het niet enkel een single player ervaring, maar ook een ervaring die je met een tiental andere spelers kunt ervaren. In West-Virginia zul je verschillende andere overlevenden tegenkomen en je kunt er zelf voor kiezen om ze wel of niet te helpen overleven.

14 november verschijnt deze game op PS4, Xbox One en PC.