De aankondiging werd gedaan aan de hand van een nieuwe trailer. Deze nieuwe trailer vind je bovenaan de pagina terug. Tijd voor wat hack en slash!

Warriors Orochi 4 release niet ver weg

In Warriors Orochi 4 mag je weer flink op hordes vijanden inslaan. De gameplay trailer laat alweer zien hoe jij met hetzelfde gemak honderden vijanden tegelijk met de grond gelijk maakt. De game wordt uitgebracht door Koei Tecmo, een uitgever die vaker van dit soort hack & slash games naar de markt bracht. Zo zagen we naast de Dynasty Warriors-reeks ook dat Zelda en Fire Emblem helden in een hack & slash jasje werden gestoken.

19 oktober ligt Warriors Orochi 4 in de winkels. Eerder was het al duidelijk dat we een PlayStation 4 release konden verwachten, maar de game gaat ook naar andere consoles komen. De game is onthuld voor PlayStation 4, Xbox One, Steam en de Nintendo Switch.

Nieuwe co op modus

Nieuw aan de game wordt een co-op modus. In deze spelstand gaan jij en je beste vrienden de arena in om het eens flink tegen elkaar op te nemen. Uiteindelijk heb je de keuze uit maar liefst 170 personages. Deze personages komen uit de Samurari- en Dynasty Warriors games.