Aquaman details bekendgemaakt door Warner Bros
Foto: Warner Bros

Website Entertainment Weekly sprak met een paar van de filmmakers, die veel goede hoop hebben voor de nieuwe superheldenfilm.

De film gaat over de half-Atlantische en half-mens Aquaman, die wordt gespeeld door Jason Mamoa die we ook kennen van onder andere Game of Thrones. Toby Emmerrich van Warner Bros vertelt:

"James en zijn team hebben een prachtige film neer gezet. Het verhaal neemt je mee naar het universum van de onderwaterwereld zoals je die nog nooit eerder hebt beleefd."

Peter Safran, een van de producers van de film, vertelt:

"De film zit vol actie, wat uiteraard te verwachten is van een superheldenfilm, maar daarnaast zit hij ook vol luchtige humor. Iets wat we nog niet eerder zagen bij DC, maar ik denk dat dit goed gaat uitpakken."

Aquaman trailer

Maar wanneer komt dan eindelijk de trailer? Warner Bros houdt het nog even stil, maar de geruchten gaan dat de trailer binnenkort zou uitkomen. Warner Bros heeft de trailer maandagavond ook al vertoont tijdens het CineEurope event in Barcelona.

De film draait 20 december in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier de leukste films die deze maand in de bioscopen draaien!