Aquaman trailer bij CineEurope - de eerste details
Foto: Warner Bros

De nieuwe trailer is exclusief getoond bij het CineEurope event in Barcelona afgelopen maandag. ​​​​​​Warner Bros gaf een presentatie, waarin ook de eerste beelden van Mowgli, The Nun en A Star Is Born werden laten zien.

​Hoewel de trailer nog niet voor het grote publiek is te zien, zijn de eerste details wel al bekendgemaakt door onder andere de Russische site KinoMetro.ru.

"In de trailer zagen we niet alleen actie, zoals je die wel zou verwachten van DC, maar ook veel humor. Al met al een vrolijk beeld, wat we over het algemeen niet gewend zijn van DC."

Aquaman trailer: wat kunnen we verwachten?

Aquaman hebben we al eerder gezien in Justice League (2017), maar de held krijgt nu ook zijn eigen film. Aquaman (Jason Momoa) is de heerser van de zee en leeft in Atlantis en op de "normale" bewoonde aarde tussen de mensen. Uit de vorige films kennen we Aquaman als een ietwat chagrijnige en teruggetrokken figuur, maar in deze film gaan we er dan ook achter komen waarom hij zo is.

De film verschijnt 20 december in de Nederlandse bioscopen. Dit zijn de leukste films die deze maand in de bioscopen draaien!