Pokémon Switch details: nieuwe Pokémon en betere graphics

Zodoende weten we dat de nieuwe game die volgend jaar uitkomt, nieuwe Pokémon en beter graphics aan het spel worden toegevoegd. Dit werd bekend in een interview dat Famitsu met Tsunekazu Ishihara, CEO van The Pokémon Company, benadrukt.

Nieuwe Pokémon Switch details

Het lijkt erop dat veel oude bekende Pokémon terug zullen keren, omdat Ishihara in hetzelfde interview aangaf dat de nieuwe game veel oud bekenden van de serie tevreden zal stellen.

Maar daar blijft het niet bij, want we kunnen bij de release nieuwe zakmonstertjes verwachten. Er zijn geen uitspraken gedaan hoeveel nieuwe Pokémon we kunnen verwachten, maar er wordt beloofd dat dit er veel zijn en we zouden kunnen speculeren dat het om een nieuwe achtste generatie gaat.

Daarnaast wordt beloofd dat de game er grafisch vele malen beter uit zal zien dan we gewend zijn van Pokémon games. Het is nog niet bekend wat hier mee wordt bedoeld, maar eerder zagen we al dat Nintendo een betere grafische prestatie gaat neerzetten met de andere Pokémon games die naar Switch komen. Zodoende kunnen we al proeven waar de Switch toe in staat is met games als Pokémon Let's Go Pikachu en Pokémon Let's Go Eevee.

Compleet nieuw avontuur

De nieuwe Pokémon Switch details bevestigen opnieuw dat dit geen remake of remaster van een al verschenen game wordt. Het zal een volledig nieuwe titel worden die plaats zal vinden in het universum van Pokémon. De tweede helft van 2019 komt de game uit.

Eerder maakten wij al een special wat er allemaal bekend is aan Pokémon Switch feiten en geruchten. Ook beschreven wij wat wij graag in Pokémon Switch willen zien, wanneer deze game volgend jaar uitkomt. In ieder geval komt E3 eraan, dus er volgt meer informatie.