Eerder werd deze game al gelekt doordat hij in een lijst met games van Walmart stond. Nu is het door Warner Bros. officieel bevestigd dat deze game in ontwikkeling is voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en de Nintendo Switch.

Wees de superschurk in nieuwe LEGO Game

Deze keer speel je niet alleen met de bekende LEGO schurken, maar krijg je ook de mogelijkheid om je eigen superschurk tot leven te roepen. Deze superschurk wordt de hoofdrolspeler in een verhaal waarin hij de samenwerking aan zal gaan met verschillende andere schurken. Samen zetten ze het universum op stelten.

De Justice League is verdwenen en de wereld is compleet aan haar lot overgelaten. Helden die zichzelf de Justice Syndicate noemen moet de het universum nu beschermen, maar ze zijn niet wie ze beweren te zijn. De DC-schurken merken dit op en samen met andere wetsovertreders wordt het een gevecht om deze nieuwe zogenaamde helden te kunnen dwarsbomen.

Komt er al snel aan

Bovenaan deze pagina is de eerste trailer van de game te zien. In de trailer zien we dat de superhelden zoek zijn en superschurken er alles aan doen om de stad op stelten te zetten. Zo zien we schurken als Poison Ivy, The Joker en Harley Quinn voor een heleboel heibel zorgen.

Vanaf 17 oktober 2018 kunnen we aan de slag met deze game. Tijdens release kunnen we niet alleen met de normale game aan de slag, maar ook een fysieke Deluxe Edition waar een exclusieve LEGO-minifiguur van Lex Luthor Superman bijzit. Als je de Deluxe-edition digital pre-ordert, ontvang je het Justic Leage Dark DLC-personagepakket.