Het nieuws werd bekendgemaakt via een Twitterbericht. Het is aannemelijk dat de trailer tijdens de persconferentie van Sony zal worden getoond. Deze vind plaats op 12 juni om 3:00 uur.

Death Stranding E3 Trailer

Hieronder vind je het twitterbericht terug waarmee de trailer wordt aangekondigd.

Het valt op dat op de foto's bij het bericht Kojima een t-shirt van de band Joy Division draagt. Dit lijkt een hint te zijn dat Kojima muziek van Ian Curtis, de zanger van de groep, in de trailer wil verwerken. Het is niet nieuw dat Kojima bekende muziek verwerkt in de trailers van zijn games.

Er is nog niet veel bekend over Death Stranding, dus mogelijk gaat deze nieuwe trailer meer duidelijkheid scheppen. In ieder geval is duidelijk dat Norman Reedus de hoofdrol in het spel zal vertolken. Hij is bekend van onder andere zijn rol als Daryl in The Walking Dead. Er is ook een rol weggelegd voor Mads Mikkelsen als antagonist.

Games die we gaan zien

In ieder geval is het nog gissen wat Sony allemaal gaat tonen tijdens haar E3 persconferentie. Er zijn flink wat dingen die Sony kan doen om deze E3 te winnen, maar vooralsnog lijkt het erop dat Sony zich voornamelijk zal richten op games die dit jaar nog naar het platform komen. The Last of Us Part 2 zal aandacht krijgen op de E3 en we weten dat er het één en ander getoond gaat worden van deze nieuwe Kojima-game Death Stranding.

In ieder geval zijn er flink wat geruchten wat Sony allemaal voor ons in petto heeft. De toekomst moet daarentegen leren wat we echt van dit bedrijf kunnen zien.