Foto: Warner Bros

De finale van het derde seizoen van de serie was vanaf 14 mei te zien, en eindigde in een hele grote cliffhanger. Dit zorgde voor veel verwarring onder de fans van de serie, en maakte de hashtag #SAVELUCIFER ook trending op Twitter.

Helaas dienen de twee bonusafleveringen niet als een conclusie. De afleveringen zijn namelijk al vorig jaar gefilmd, en het was de bedoeling dat ze onderdeel zouden worden van het vierde seizoen. Maar alsnog: bonusafleveringen is beter dan niets.

Fox heeft besloten om Lucifer te laten bij drie seizoenen, en te stoppen met de productie. Tot nu toe is de serie nog niet door een ander netwerk overgenomen, maar Joe Henderson, producer en schrijver van de serie, laat het hier niet bij zitten. Hij tweette #SAVELUCIFER en #PickUpLucifer nadat Fox het nieuws bekend maakte.

Lucifer extra afleveringen kijken

Op Netflix staat nu drie seizoenen van de serie, en ook de finale van het laatste seizoen is al beschikbaar. De twee bonusafleveringen komen 28 mei online.

Heb je de serie nou nog niet gezien? Dit is waarom je dat zeker moet doen! Wij hebben een lijstje gemaakt met 5 redenen waarom je Lucifer moet kijken.