Foto: Columbia

Het was even wachten, maar 9 jaar nadat de eerste film van Zombieland in de bioscopen verscheen, weten we eindelijk dat er een tweede deel komt. De film viel in 2009 zeer goed in de smaak bij het publiek en leverde maar liefst 102,4 miljoen dollar op. Een flinke opbrengst voor een film met een bescheiden budget.

Zombieland 2 release tijdens jubileum

De twee schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick lieten in het interview met Vulture weten dat ze op het tiende jubileum van Zombieland de tweede film willen uitbrengen. In oktober van 2019 zal de film in de bioscopen te zien zijn.

Ook is bekend geworden dat de originele cast met onder andere Emma Stone, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson en Abigail Breslin weer terugkeert in het tweede deel van Zombieland. Een echte bevestiging behalve van de schrijvers, is er nog niet op hun uitspraken in het interview bij Vulture. Toch is door deze uitspraak het vrij duidelijk dat we nog een jaartje zullen moeten wachten tot Zombieland 2 uitkomt.

"We gaan starten op de tiende verjaardag van Zombieland. Zombieland kwam in oktober 2009 uit. We weten niet wat je aan iemand geeft voor een tienjarig jubileum, maar misschien is het Zombieland 2... We hopen dat we het ding begin 2019 kunnen gaan filmen, zodat de film dan in oktober 2019 kan uitgebracht worden. Met de oorspronkelijke cast, overigens."

Zombies in films

Ben je op zoek naar meer zombie films? Wij hebben de 10 beste zombie films op een rijtje gezet voor je. Hou je meer van series? Dan hebben we hier de top 10 beste zombie series.