Foto: Disney Enterprises

Na 7 seizoenen moesten we er toch echt aan geloven dat de serie aan zijn einde kwam, en moesten we afscheid nemen van onze favoriete karakters uit de show. Maar niet getreurd, want de serie krijgt een eigen spin-off! En het goede nieuws is dat enkele oude karakters ook weer van de partij zijn.

Mona (Janel Parrish) en Alison (Sacha Pieterse) keren terug in de spin-off. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sara Shephard, de schrijfster die ook de Pretty Little Liars-serie schreef. Het verhaal van de spin-off wijkt dan ook niet heel veel af van het origineel.

The Perfectionists brengt nieuw verhaal

Er is maar kort wat vertelt over waar de spin-off nou precies over gaat. "Het stadje Beacon Heights lijkt perfect. Van de populaire school tot de succesvolle inwoners. Maar niets in Beacon Heights is wat het lijkt, en de drang om perfect te zijn lijdt tot moord in het stadje. De stad zit vol leugens en bedrog, en achter elke Perfectionist schuilt een geheim."

Dit lijkt verdacht veel op Pretty Little Liars, behalve dan dat het zich niet in Rosewood afspeelt. En natuurlijk zien we Alison en Mona terugkeren, maar voor de rest staat de spin-off los van het origineel. Het beloofd dus een spannende serie vol drama, spanning en geheimen te worden!

Kun je nou niet genoeg krijgen van de Pretty Little Liars drama? Wij hebben een lijstje met de top 10 beste drama series gemaakt. Nog genoeg te kijken dus, voordat The Perfectionists uitkomt!