Foto: ABC

Fans waren niet heel enthousiast over het tweede seizoen van Designated Survivor, maar waren het er alsnog niet mee eens dat de serie zou gaan stoppen. ABC meldde enkele dagen geleden dat de laatste aflevering van de serie op 17 mei op Netflix zou komen te staan.

De Amerikaanse politieke dramaserie heeft kabinetslid Thomas Adam Kirkman (Kiefer Sutherland) in de hoofdrol. Kirkman wordt president wanneer alle andere leden van het kabinet onverwachts om het leven komen door een aanval tijdens de 'State of the Union'. Al snel wordt hij ingezworen als president, maar de aanval is maar het begin van een reeks heftige gebeurtenissen.

Designated Survivor seizoen 3 komt toch?

Het is nog niet helemaal duidelijk of er een derde seizoen van Designated Survivor komt, maar het is bekend dat Netflix zeer geïnteresseerd is in de serie. Nadat bekend was gemaakt dat ABC zou stoppen met de productie van de serie, besloot Netflix dat zij wel betrokken wilde zijn met de productie van Designated Survivor. Waarschijnlijk is dat omdat de serie zeer goed bekeken zou worden op Netflix.

Wil je meer van Designated Survivor weten? Wij hebben een review gemaakt van het eerste seizoen van Designated Survivor. Als je op zoek bent naar meer thriller series op Netflix, hebben we een lijst voor je gemaakt met de 10 beste thriller series op Netflix.

Update - De serie komt terug

Netflix heeft het derde seizoen van Designated Survivor officieel aangekondigd. Je lees hier alles over de Designated Survivor seizoen 3 release.