Foto: Paramount Pictures

De populaire serie van actiefilms krijgt een zesde film, Mission Impossible Fallout. Zojuist is de tweede trailer online gezet. Gisteren werd al een korte teaser trailer online geplaatst, waar we Ethan Hunt uit een vliegtuig zagen springen.

Maar vandaag is dan ook de echte trailer te zien, en het beloofd een film te worden vol actie. Je kunt deze bovenaan de pagina bekijken.

Mission Impossible Fallout trailer slechts voorproefje

Tom Cruise, die zelf zijn actiestunts doet, verklapte vorige maand aan CinemaCon dat er in Fallout wederom een extreme actiestunt zit. Deze was wel meer dan een jaar in de maak. In de stunt zien we Ethan Hunt en August Walker skydiven boven Parijs tijdens een heftige storm. Dat lijdt tot een reanimatie tijdens de dive.

"Het duurde een jaar om dit deel van de film te maken", vertelt Cruise. Waaraan regisseur Christopher McQuarrie toevoegt: "We moesten erachter komen wat fysiek mogelijk was voor Tom, zonder hem dood te laten gaan."

Wij op de redactie zijn groot van fan Tom Cruise. Daarom hebben we een lijstje gemaakt met de top 10 beste Tom Cruise films.