Youtube krijgt incognito modus

Google experimenteert met een "incognito modus" voor de app op Android, maakte Android Police bekend. Als we nu onze zoekresultaten geheim willen houden, moet je uitloggen van de app of handmatig de geschiedenis verwijderen.

Binnenkort hoeft dit dus misschien niet meer, want wie weet komt Youtube met een modus waarin je zoekresultaten niet meer zijn terug te vinden. Youtube gebruikte de zoekresultaten vooral om aanbevelingen te zoeken voor gebruikers.

Incognito modus voor Android

Er word nu geëxperimenteerd met de modus op Android-toestellen. Je kunt de modus vinden bij de instellingen van de app, tussen de wissel van account en uitloggen opties. Als je de modus hebt ingevoerd, geeft de app je geen aanbevelingen meer en "vergeet" hij ook op welke kanalen je geabonneerd bent. Zo krijg je dus geen aanbevelingen meer op de homepagina te zien. En dit kan je doen terwijl je nog bent ingelogd op je account.

Wanneer de modus beschikbaar wordt gesteld voor iOS, is nog niet bekend.

Vind jij Youtube net zo leuk als wij? Goed nieuws! Wij hebben een lijstje met de top 10 leukste gamers op Youtube gemaakt.