Nintendo heeft een demo voor Mario Tennis Aces aangekondigd. Deze Pre-Launch Online Tournament demo vraagt om je nieuwe tennis skills te laten zien op het Mario tennisveld.

Tennis je rot in Mario Tennis Aces demo

We kunnen begin volgende maand al aan de slag. Met de demo wordt het mogelijk om te ervaren hoe het is om verschillende Mario personages dik in te maken tijdens een episch potje tennis. De demo wordt aangeboden vanaf 1 juni om 3 uur 's middags tot en met de nacht van 4 juni.

In de demo kun je matches tegen andere spelers aangaan in het Online Tournament. De wedstrijden speel je met iconische figuren als Mario, Bowser, Peach en Yoshi. Je kunt de demo zolang blijven spelen als je zelf wilt, en uiteindelijk zelfs vier nieuwe personages nog vrijspelen om anderen mee te leren hoe je nu écht een potje tennis speelt.

Beloond worden rondom release

Uiteindelijk zal het spelen van de demo ook voordelen hebben voor de release versie van het spel. De save data van het spel zal behouden blijven en je krijgt ook een 'Overalls Mario' kostuum die je mee kan nemen wanneer de game uitkomt. Als je dus Mario zijn tennis-tenue zat bent, kun je hem nog laten rondlopen in het kostuum dat je van hem gewend bent uit andere memorabele games van Super Mario.

Mario Tennis Aces komt 22 juni naar de Nintendo Switch. Eerder lieten Mario en vrienden ook al zien te kunnen tennissen in games als Mario Tennis Ultra Smash en Mario Tennis Open. In ieder geval heeft Mario door de jaren heen laten zien erg sportief te zijn. Niet alleen rent hij regelmatig door platformwerelden, ook is hij niet te beroerd in om in oudere games als Mario Smash Football en Mario Sports Superstars een balletje te trappen.