Foto: Epic Games

Epic games maakte via Twitter bekend dat de nieuwe Fortnite update pas op een later tijdstip gaat verschijnen. De update heet v4.2. Over de nieuwe update is nog niet veel bekend, want Epic Games heeft nog geen verdere informatie over de vrijgegeven.

De reden voor het uitstellen van de update heeft te maken met onvoorziene omstandigheden. Er zit namelijk nog een probleem in de update die eruit gehaald moet worden. Dit zorgt er mogelijk ook voor dat sommige quests in Fortnite Save the World anders niet naar behoren zouden functioneren.

De update zou in eerste instantie vandaag om 10:00 uur doorgevoerd worden. Volgens Epic Games zou dit er ook voor zorgen dat de servers tijdelijk offline gingen, maar dat is voor nu nog niet aan de orde. Wanneer de update wel doorgevoerd wordt, is de kans groot dat de servers dan wel offline gehaald worden.

Nieuwe Fortnite update het einde van Thanos

Vandaag loopt ook het Fortnite Avengers event op zijn einde. Dit maakte de ontwikkelaar gisteren bekend en riep toen alle spelers op om nog snel op zoek te gaan naar de Infinity Gauntlet. Door dit te doen, kunnen spelers nog vlak voor het einde veranderen in Thanos en tekeer gaan als de Avengers schurk.

Overigens heeft een Amerikaanse psycholoog zijn mening laten weten over Fortnite en dat het slecht is voor kinderen. Hij wil ouders dan ook duidelijk maken dat kinderen het dan ook niet zoveel moeten spelen. Kinderen zouden namelijk meer zelfbeheersing moeten krijgen en Fortnite zou daar niet bij helpen.