Foto: Fox

In het eerste seizoen van Prison Break is te zien hoe Michael Scofield zijn broer Lincoln Burrows uit de gevangenis probeert te breken. Lincoln zit op death row en zal over enkele weken geëxecuteerd worden. Michael wil dit voorkomen en laat zijn hele lichaam tatoeëren met de plattegrond van de gevangenis. Vervolgens laat hij zich oppakken, komt in dezelfde gevangenis als zijn broer en probeert hem te redden.

Prison Break seizoen 6 nu officieel

Dominic Purwell, die in de serie de rol van Burrows aannam, heeft op Twitter al een keer gezegd dat hij werkte aan een nieuw seizoen. De officiele bevestiging moest alleen nog komen, en die is er nu eindelijk. De producent van de serie vertelde dat het allemaal nog in een vroeg stadium is, maar ze er erg enthousiast over zijn. Ook werd er verteld dat de serie weer 'terug naar het begin' gaat. Wat daarmee bedoeld wordt, is nog niet bekend.

Benieuwd naar meer Prison Break? Wij hebben een lijst gemaakt met de beste karakters uit Prison Break.Behoefte om even opgefrist worden over Prison Break? Hier is een Prison Break recap.