The Big Lebowski terug in bioscoop om 20ste verjaardag
Foto: Gramercy Pictures

De klassieke film gaat over Jeff 'The Dude' Lebowski. Hij is een typische oude man en hij komt samen met zijn vrienden, waar hij altijd mee bowlt, terecht in een wereld vol mysterie en misdaad. De uiteengelopen situaties zorgen voor humoristische beelden en hilarische scenes.

Voor 20ste verjaardag The Big Lebowski naar de bioscoop

Vanaf 14 mei is de film in verschillende bioscopen door het land te zien. In deze bioscopen worden alle bezoekers opgeroepen om in een badjas op te komen dagen, net als Lebowski. Filmketen Kinepolis pakt groot uit met een BBB (Burger, Bier en Blockbuster) waar alle burgers en biertjes maar 1 euro kosten. Wie daadwerkelijk in zijn badjas op komt dagen, wordt beloond met een gratis biertje.

Als je benieuwd bent naar de film bij de filmketen Kinepolis en er heen wil gaan in de omgeving van Breda, Dordrecht, Enschede, Groningen, Utrecht (Jaarbeurs), Almere, Den Helder, Emmen, Oss, Zoetermeer en Rotterdam, dan kan je hier tickets halen. Als je in een Pathé terecht wil, dan kan je je tickets hier.

Benieuwd naar andere goede films? Wij hebben een lijst gemaakt met de beste actiefilms op Netflix. Als je meer van horror houd, hebben we ook een lijst met de beste horror films op Netflix